Workshops

Samen Koken is een Feest!

Eénmalige workshops voor 12 - 20 personen

 

1 OKT.2015

Wassenaar - Onze kookwerkplaats biedt uitstekende mogelijkheden voor het samen koken en dineren van groepen met 12 - 20  personen. Aan tafel kunnen maximaal 28 personen.

Aanvang meestal 18.00 uur - Einde 23.00 uur.

Menukosten vanaf € 48,50 p.p. exclusief de drankjes. Is uw groep kleiner of groter, neemt u dan even contact op met de kookatelierhouder voor een passend voorstel. Min. besteding per avond € 750,00.

Kookatelier Wassenaar

Otto e Mezzo

Kookstudio - Kookclubs

Na de persoonlijke ontvangst licht de Chef toe welk menu met elkaar wordt voorbereid . Voorbeelden staan hiernaast. Op verzoek wordt de receptuur tevoren toegezonden.

Na de algemene briefing krijgen de deelnemers de opdracht om in kleine teams, op basis van  geschreven receptuur, een of meerdere gerechten voor te bereiden.  In ieder team wordt een souschef benoemd, die het koken afstemt met de chef.

De sfeer in onze kookwerkplaats zorgt er voor dat óók de niet-kookgekken het een uitdaging vinden om mee te werken met het koken.

 

Menuplan A

“Steak tartare” van tomaat, cornichons, kappertjes, zwarte olijven en kwartelei

Lasagne van gerookte eenden-borst met pittige appelchutney

Rosbief in pancetta met gegrilde groenten, verse pasta of roseval-aardappeltjes

Gelato Zabaione al moscato d’Asti

Menuplan B

Geitenkaasje met gegrilde courgette, tomaat en basilicum

Tagliata van gegrild rundvlees met een saus van 4 soorten Italiaanse kaas en een verse risotto van doperwten en aardbeien

Gegrilleerde zeebaarsfilet met zilveruitjes , cantharellen en een hazelnootjesjus

Amarenen-roomijs

06 - 53.370.580