RECEPTENREGISTER : HOOFDGERECHTEN/ VLEES

KOOKATELIER

OTTO E MEZZO

WASSENAAR

©

Tekstvak: Secondi piatti- Vlees
Tekstvak: Secondi piatti- Vlees
Tekstvak: Secondi piatti- Vlees
Tekstvak: Secondi piatti- Vlees
Tekstvak: Secondi piatti- Vlees
Tekstvak: Secondi piatti- Vlees
Tekstvak: Secondi piatti- Vlees

  Index

1. Kalfsoesters met ham en salie

22-5-2017

12. Reebiefstukje met zwarte bessen wildsaus ,savooiekool ,kastanjes en paddenstoelen

14. Runderfilet met pompoencrème, witte bosuien en een saus op basis van kalfsfond

en aceto balsamico crema

16.Varkensoesters met korst

van mosterd, salie en ham

13. Hertenfilet met rodewijn-saus met chocola

15. Kalfsschenkel op Milanese wijze

17. Runderfilet met paddenstoelen

en rode wijnrisotto

18. Gegrilde kalfslende met

asperges en doperwten

20. Gebraden Iberico varkenslende met knoflook, met steranijs gestoofde groenten

19, Lamskotelette met chutney van peentjes en munt, saus van tijm en gemarineerd mosterdzaad

22.Rosbief in pancetta gewikkeld

*

24.Lamsfilet met kruidenkost en honing en rucolapuree

21.Florentijnse steak nr. 1

23. Gegrilde piepkuiken “onder de baksteen”, verse vruchtensalade en roseval aardappeltjes

25.Gegrilde kalfskotelet met champignons en vijgenwijnsaus

26. Runderlende gesmoord in rode wijnsaus *

29. Gekonfijte tamme konijnenboutjes en

rode uiencompôte

30.Gerookte eendenborst met groene asperges, gebakken eendenlever, kruidkoekjes en vinaigrette met aceto balsamico

27.Licht gerookte eendenborst met peer en rucola

28. Runderlende met asperges en tuinbonen

31. Rollade van parelhoenfilet met een vulling van gehakt, gedroogde ham, gorgonzola en dragon. Granaatappelsaus

32. Gekonfijt eendenboutje met kruiden-ansjovissaus , rode uien, abrikozen en pruimen

33. Siciliaanse worstjes met broccoli

34.Plakjes biefstuk met gesmolten Taleggio-kaas, peer en rode kool

35. Lamsrollade met asperges en artisjokken en een saus van gedroogde vijgen en

Vin Santo

36. Lamsvlees in porcinikorst

met munt-erwtenpuree

37. Stoof-sukadelapje van kalfsschouder

met Limburgse asperges

38. Diamanthaas met een pecorino-mayonaise en in limoen gemarineerde peer

39. Piepkuiken gevuld met ganzenlever en truffel.

40.Lendenbiefstuk met compôte van rode uien en een Gorgonzola/rodeuiensaus.

3. Gebraden eendrollade met mostarda

41. Hertenbiefstukje met kroketjes van eekhoorntjesbrood en granaatappelsaus

42. Kalfsstaartstuk met een puree van pastinaken en knolselderij. Gekarameliseerde walnotensaus en gefrituurde salie

4. Lamsbout in ‘t hooi met venkelzaad

en caponata *

 

 

6. Geroosterd kalfsfilet omwikkeld

met gedroogde ham

10.Runderfiletrolletje met rozijnen,

pijnboompitten  tomatensaus

8. Hertenbiefstukjes met Barolo-saus

en chocola

5. Kalfsoesters met ham, salie en kalfslever met ingekookte balsamicoazijn. *

7. Varkenshaas met gebakken

knolselderie en gekarameliseerde appel

9.Runderfilet met gruyèrekaas, ham en truffeltapenade

 

 

11. Florentijnse varkenslende met venkel

KOOKATELIER

OTTO E MEZZO

WASSENAAR

©

KOOKATELIER

OTTO E MEZZO

WASSENAAR

©

43.Konijnfilet met  puree, gebakken dragon en chutney van vijgen en cranberry. Gestoofde konijnenboutjes.

44. Langzaam gegaard procureurslapje met een puree van schorseneren , savooiekool chutney van gedroogde pruimen, abrikozen, gember, rode ui en knoflook

45. Lamsrolletjes met basilicumsaus, verse tuinboontjes, asperges en met steranijs gegaarde waspeentjes

46. Gebraden lende van wildzwijn met een taartje van spelt en een saus van panforte en chocolade

47. Bresseduif met gestoofde peertjes, puree van kastanjes en pompoen 

48. Gestoofde kalfswang afgelakt met aceto balsamico/wijnsaus en preipuree

49. Lang gerijpt runderribstuk met gnocchi, spekjes, salie en granaatappelsaus

50. Gekonfijte tamme eendenboutjes met mostarda van gedroogde vijgen en sinaasappel

51. Runderfilet met aan tafel te bereiden StrogaNova-saus met o.a. anijschampignons en geroosterde aardappeltjes

52.Brede met saffraan gekleurde lintpasta met lamsragout

53. Kip gemarineerd met ansjovis en citroen op risotto met kippenlevertjes en groene asperges

 

 

54. Hertenbiefstukje met een saus van rode vossenbessen, cassis-compôte en puree van knolselderie

55. Hertenbiefstukje met in rode wijn gewelde pruimen, gemengde paddenstoelen en pijnboompitjes

56. Kalfsvlees in een amandeljasje met gnocchi

2. Rollade van varkenslende met een mozaïek van 3 kleuren groenten *

57. Rollade van konijn met gnocchi, paksoy, champignons en verse vijgen

58. Lamsrack met tagliatelle van zoetzure bonen en paprika en puree van gerookte pompoen

59. Anjouduif met een puree van courgette, snijboontjes en sinaasappel met munt

60. Gestoofd lamsvlees met artisjok en tuinboontjes,

61. Spies met runderfilet en spek, groene linzen en knoflooksaus

 

62. Tagliata van gegrild rundvlees met een timbaaltje risotto, rucola en een saus van 4 soorten Italiaanse kaas

63. Runderlende gesmoord in rode wijnsaus met pasta di pesto Otto e Mezzo en boontjes

64. Gestoofde rundvlees van de korte rib in een Siciliaanse groenteschotel

65. In groene kool gewikkeldeiciliaanse saucijs met een puree van zoete aardappel

66.Kalfsvlees met lamsgehakt in appeljus *

67. Gevlochten lamshaas met honing-tijmsaus *

68. Parelhoen met kippenlever en granaatappelsaus *

69.Kalfsoesters met citroen en peterselie

70.Eendenborst mat pancetta-spek

71. Reerugfilet met ganzenlevermousse en savooiekool

  Home

72. Siciliaans Lamsgebraad

73. Mediterraan gekruide eendenborst met mostarda van sinaasappel en in rode wijn gemarineerde rode kool met vijgen

75. Gekonfijte en daarna gegrilde kalfsmuis met een crème van tuinboontjes, kalfsjus, bloedworstkaantjes en gebakken knolselderie

74. Jachtschotel van hertenpoulet met pastinakenpuree, peertjes en preiselbeeren of cranberries

76. Varkenshaas in Ganda-ham gerold met peterseliewortelpuree, groene asperges en kruidige ananassaus

77. Kalfsrollade met mortadella, Provolone-kaas, pistache, gekruid omeletje en kalfsjus met zilveruitjes

78. Gestoofde konijnenboutjes met zuurkool , een chutney van gedroogde pruimen en tomaat met een saus van anijspaddenstoelen

79. Verse zelf te maken lamsworstjes Otto e Mezzo met carpaccio van portobello en gerookte bloemkool

80. Blade steak:  dwars gesneden sukadelapje, kort gesmoord en gelakt. Salade van postelein, geitenkaas, walnoten en gebakken anijspaddenstoelen

82.Terrine van aubergines, paprika, groene asperges, ei. Mascarpone,gebraden lamsham met een chutney van verse vijgen en cranberries

81.Biefstukje van hertenfilet met savooiekool, puree van pompoen,  zwarte bessen wildsaus en paddenstoelen

83. Iberico varkenslende met venkel, rode uien en een krokante wonton met zuurkool

84.Gegrilde bavette (rund) , rucola,

bleekselderij en schilfers  Pecorino-tartufo.

85.Gegrilde kalfsstaartstuk met gebakken bloedworst, asperges, doperwten en appeljus

86. Gestoofd konijn  met  puree van peterseliewortel, chutney van pruimen, abrikozen en  vijgen . En een konijnen-bitterbal.

87.Javaanse sateh: kip, babi en kambing

88. Bitterballen van gstoofd konijn 

89. Eendenborst, gelakt met aceto crema en een krokant polenta-taartje

91. Hertenbiefstukje met zwarte bessen wildsaus ,savooiekool,  paddenstoelen en

pastinaak-kastanje-bitterbal

90. Salade van gebraden duif met gemarineerde ananas, een gelei van basilicum en campari en puree van peterseliewortel of pastinaak

92. Kalfsstaartstuk (Picanha) met Oosterse groenten in saus

93. Kalfsmedaillons met venkel, koolrabi, gekonfijte paprika, puree van pastinaken/knolselderie

en een saus met krokante hazelnoot

100. Lamsrack met crème van verse doperwten en morieljes