RECEPTENREGISTER : HOOFDGERECHTEN/ VIS

KOOKATELIER

OTTO E MEZZO

WASSENAAR

©

KOOKATELIER

OTTO E MEZZO

WASSENAAR

©

KOOKATELIER

OTTO E MEZZO

WASSENAAR

©

KOOKATELIER

OTTO E MEZZO

WASSENAAR

©

Tekstvak: Secondi piatti- Vis
Tekstvak: Secondi piatti- Vis
Tekstvak: Secondi piatti- Vis
Tekstvak: Secondi piatti- Vis

  Home

25-4-2017

 

 

 

 

KOOKATELIER

OTTO E MEZZO

WASSENAAR

©

KOOKATELIER

OTTO E MEZZO

WASSENAAR

©

 

 

1. Tagliatelle met gerookte zalm en Noilly-Prat saus *

2. Open Ravioli  met zelf gerookte zalm

en spinazie

3. Gekonfijte zalmfilet met groenten

4. Visplateau met tonijn,

gamba, spada , rode mul en groenten

5.Gegrilde grietfilet met

gesauteerde spinazie en tomatensaus

6. Gegrilde grietfilet met een pasta van kappertjes, tomaten, olijven en ansjovis

7. Gegrilleerde witvis met mango, lenteui , kappertjes  en gember/sojasaus

8. Escabeche van kabeljauw en licht gefrituurde makreel op een crème van aubergine

  Home

9. Gegrilleerde tarbot met gnocchi, zilveruitjes , eekhoorntjesbrood en een jus van hazelnootjes

 Henk Savelberg

10. Gebraden rog vleugel-filet met witte bonen, tomaat, zilveruitjes en granaatappelsaus