RECEPTENREGISTER : TUSSENGERECHT/ VLEES

Tekstvak: primi piatti—vlees

  Index

31-10-2016

 

 

1. Salade van gerookte wildzwijn-ham en peer , Parmezaanse kaas en mosterdvinaigrette

2. Kalkoenfilet met tonijnsaus *

3.Charlotte van kwartelpootjes, aubergine,basilicum

4. Bundeltjes van carpaccio, truffelpasta en verse runderbouillon

5. Rillette van parelhoender en gember/marsala-chutney en rode uiencompote

6. Crostini: met paté van kippenlevers

en groenten

7. Runderbouillon met

Wassenaarse Water Zooi

8. Gelakte eendenborst met

uienchutney & pompoencompôte

 

 

9. Toscaanse bonensoep met pasta

10. Pastagerecht met konijn als “pastei”

11. Salade van dun gesneden kalfsstaartstuk , tonijn zeekraal, peterselie, knoflook en olijven

12. Gerookte wilde ganzenborst met een perenchutney

13. Kwartelsoepje met truffel en eendenlever onder een croûtedeeg

14.Fazantensoepje met kippenlevertjes

15.Gerookte Kalkoenrolletjes

met limoen en mango

16. Venkelcappucino met prei en spekjes

17. Fluwelig amandelsoepje met duivenborst

  Home

18. Spruitjescappucino met prei en uitgebakken spek

20. Aspergesoepje  met wonton van ham, ei en kappers

 

19.Koolrabisoep met trilogie van kwartel op een eilandje van appel/koolrabisalade

22. Bleekselderijsoepje met een bonbon van gerookte ganzenborst en peer

21. Terrine van aubergines, paprika, groene asperges, ei. Mascarpone en gebraden lamsham met gekruide peer

23. Soto Kip

24. Kippenbouillon

25. Uiensoepje met

provolone-kaas