RECEPTENREGISTER : TUSSENGERECHTEN / VIS

Tekstvak: Primi piatti- Vlees
Tekstvak: Primi piatti- Vis
Tekstvak: Primi piatti- Vis
Tekstvak: Primi piatti- Vis
Tekstvak: Primi piatti- Vis
Tekstvak: Primi piatti- Vis
Tekstvak: Primi piatti- Vis

3-5-2017

24. Smaakvol soepje van scheermessen en vongolé

34. Gestoomde heilbot met kokkels en kokkelsabayon, courgettes.

33. Coquilles met zeekraal, lamsoren, kreeftensaus en zwarte pasta

36. Op de huid gebakken kabeljauw met rode uiencompôte en een groene sabayonsaus

 

 

 

37. Gebakken rode poon met salie-knoflookboter en gekonfijte paprika

 

 

 

 

38.Schuimige soep van gele paprika met venkel, zeekraal en gerookte zwaardvis of heilbot

41. Garnalen met geroosterde paprika en boterbonen

 

 

43. Gebakken zeeduivel met wilde spinazie, koolrabi met truffel en rode wijnsaus

44.Gegrilde zeebaars met een salade van mango, Hollandse garnalen, avocado en chilipeper

 

 

KOOKATELIER

OTTO E MEZZO

WASSENAAR

©

KOOKATELIER

OTTO E MEZZO

WASSENAAR

©

45. Licht gerookte rode mul met tomaat, limoen en serehsaus

 

46. Strozzapreti met gerookte paling en Reypenaer kaas

 

47. Gegrilleerd tarbot met zilveruitjes en cantharellensaus

48. Pakketje met zeebaars, groenten en sinaasappel

50. Gebakken coquilles in een crème van knolselderie en

truffelolie

49. Mosselen met spekjes in de favoriete groene

‘Salsa di Verdi’.

 

51. Soepje met venusschelpen

55. Pastinaaksoep met mosselen

en mosterdzaad

56. Aspergesoepje  met wonton/ ravioli van garnalen

57. Gebakken zeeduivel met een tagliatelle van groenten en gerookte palingsaus

  Index

1.Verse mosselsoep op Toscaanse wijze *

 

2. Met peterselie, knoflook en zeezout gemarineerde forel *)

 

13. Gebakken Rode Mulfilet met sinaasappelsaus

(Joop Zwiep)

16. Krabsalade met groene asperges

18. Wortel-crèmesoep met mosselen

 

14. Herfstsalade met rode mul en cantharellen

15. Lasagna van rookzalm, groenten en gruyèresaus

 

17. Alfio’s visplateau met tonijn, gamba, spada en rode mul

(Alfio Abbate)

 

20. Met ham omwikkelde garnalen in risotto met paddenstoelen

 

22. Prosecco-risotto met coquilles

 

19. Spaghetti met vongole

 

23. Gegrilde Jakobsschelpen met  gegrilde groenten met een saus van Moscato d’asti en sereh

 

21. Gegrilde griet-/tarbotfilet met een pasta van kappertjes, tomaten, olijven en ansjovis

 

25. In de pan gebakken rode poon met salsa van kapertjes en verse tomaten

 

27. Gegrilde Jacobsschelpen, langoustines en vongolé met een Noilly Prat-vissaus

 

26. Gerookte forel met bietjes, peer en amandelen

30. In gedroogde ham gewikkelde zeeduivel met gestoofde venkel en venkelsaus

 

29. Gegrilleerde witvis met mango, lenteui , kappertjes  en gember/sojasaus

 

 

28. Risotto met garnalen en zeekraal

 

60. Heilbotfilet met kreeftensaus en met geitenkaas en basilicum gevulde ravioli

31. Goudbaars– of dorade filet met Marokkaanse kruiden

 

32. Ragout van zwaardvis met handgedraaide pasta

( strozzapretti)

61. Escabeche van kabeljauw en licht gefrituurde makreel op een crème van aubergine

58. Carpaccio van Gandaham en gerookte forel op een eilandje van kaascrème

5. Gegrilde tonijn op

gebakken spinazie met pijnboompitjes

 

 

7. Visplateau met tartaar van groenten

 

 

9. Zalm langzaam in de oven gegaard op een groentenpallet

*)

 

 

12. Krokant vispakketje met gegrilde tonijn en gamba

 

10. Gegrilde tonijn,zwaardvis, rode mul en gamba’s,gebakken spinazie en geroosterde pijnboompitten met een Noilly prat saus           16  *

8. Gerookte zwaardvis met pittige mosselen

 

 

4. Linguini met een gemengd zeebanket

 

6. Venkelcrèmesoepje met gerookte zwaardvis

 

11. Selderijsoepje met gerookte paling *

3. Spies van gegrilde gamba's,

courgette en prosciutto

 

39. Pikante garnalen op oriëntaalse wijze *

 

42. Koolrabisoepje met langoustines en grove mosterd

59. Gegrilde asperges, tomaat, bieslook, gerookte heilbot en blanke botersaus

62. Minestrone met gegrilde langoustines

63. Licht gebonden vissoep met gegrilde garnaal, ansjovis, tomaat  en peterselie

64. Zeebaars in aardappelfilo gewikkeld met een tagliatelle van groenten en een amandel/limoensaus.

 

65. Zeebaars in zoutkorst

met  saus van citrusvrucht

66. In rozemarijn gebakken wilde gamba's met witte bonen. tomaat en pancetta

67. Savelberg’s kreeftsalade met eendenleverkrullen, artisjok Pata Negra-ham en truffelvinaigrette

35. Gegrilde tarbot met gesauteerde spinazie en tomatensaus

40. Mosselen gebakken

en gegratineerd

52. Brick-deeg-buideltje  met heilbot, geitenkaas en komkommer in een dillesaus met garnalen.

53. Courgettesoep met gegrilde kabeljauw en amandelschaafsel

54. Doradefilet met savooiekool en gebakken appel met cider-botersaus

  Home

68. Gegrilleerde zeebaarsfilet met zilveruitjes , eekhoorntjesbrood en een jus van hazelnootjes

 

 

69. Aziatische bouillon met pittige, gegrilde garnalen, lenteui en courgette

70. Lasagna van gesmoorde zeeforel, vers gerookte heilbot, gemarineerde venkel en een limoensabayon

71. Bleekselderijsoepje met gemarineerde tonijn en stukjes appel

72. Licht gebonden vissoep met gegrilde rode mul of poon, garnalen , tomaat en venkel

73. Rode mul met zeekraalrisotto, kappertjes en tomaat

75. Buideltje met rivierkreeftjes, geitenkaas, komkommer  in een kreeft/anijssaus.

74 Bouillon van kreeft

76. Pakketje van verse zeebaars, sinaasappel, bosui, verse peultjes, zwarte olijfjes, tomaat en  knoflook

77. Soepje van langoustines, zeewolf en rode mul

78. Italiaanse kreeftsalade met een crème van haricots verts, peultjes en canellinibonen. Garnituur van mango en schorseneren.

79. Gebakken of gegrilde tonijn in een crème van Mozzarella di Bufala met in Marokkaanse

gekonfijte citroenschijfjes

80. Gerookte zonnevis met citrusvruchten, asperges, tomaat en gember-limoensaus