RECEPTENREGISTER : TUSSENGERECHTEN / VIS |
3-5-2017 |
24. Smaakvol soepje van scheermessen en vongolé |
34. Gestoomde heilbot met kokkels en kokkelsabayon, courgettes. |
33. Coquilles met zeekraal, lamsoren, kreeftensaus en zwarte pasta |
36. Op de huid gebakken kabeljauw met rode uiencompôte en een groene sabayonsaus
|
37. Gebakken rode poon met salie-knoflookboter en gekonfijte paprika
|
38.Schuimige soep van gele paprika met venkel, zeekraal en gerookte zwaardvis of heilbot |
41. Garnalen met geroosterde paprika en boterbonen
|
43. Gebakken zeeduivel met wilde spinazie, koolrabi met truffel en rode wijnsaus |
44.Gegrilde zeebaars met een salade van mango, Hollandse garnalen, avocado en chilipeper
|
KOOKATELIER OTTO E MEZZO WASSENAAR © |
KOOKATELIER OTTO E MEZZO WASSENAAR © |
45. Licht gerookte rode mul met tomaat, limoen en serehsaus
|
46. Strozzapreti met gerookte paling en Reypenaer kaas
|
47. Gegrilleerd tarbot met zilveruitjes en cantharellensaus |
48. Pakketje met zeebaars, groenten en sinaasappel |
50. Gebakken coquilles in een crème van knolselderie en truffelolie |
49. Mosselen met spekjes in de favoriete groene ‘Salsa di Verdi’.
|
51. Soepje met venusschelpen |
55. Pastinaaksoep met mosselen en mosterdzaad |
56. Aspergesoepje met wonton/ ravioli van garnalen |
57. Gebakken zeeduivel met een tagliatelle van groenten en gerookte palingsaus |
1.Verse mosselsoep op Toscaanse wijze *
|
2. Met peterselie, knoflook en zeezout gemarineerde forel *)
|
13. Gebakken Rode Mulfilet met sinaasappelsaus (Joop Zwiep) |
16. Krabsalade met groene asperges |
18. Wortel-crèmesoep met mosselen
|
14. Herfstsalade met rode mul en cantharellen |
15. Lasagna van rookzalm, groenten en gruyèresaus
|
17. Alfio’s visplateau met tonijn, gamba, spada en rode mul (Alfio Abbate†)
|
20. Met ham omwikkelde garnalen in risotto met paddenstoelen
|
22. Prosecco-risotto met coquilles
|
19. Spaghetti met vongole
|
23. Gegrilde Jakobsschelpen met gegrilde groenten met een saus van Moscato d’asti en sereh
|
21. Gegrilde griet-/tarbotfilet met een pasta van kappertjes, tomaten, olijven en ansjovis
|
25. In de pan gebakken rode poon met salsa van kapertjes en verse tomaten
|
27. Gegrilde Jacobsschelpen, langoustines en vongolé met een Noilly Prat-vissaus
|
26. Gerookte forel met bietjes, peer en amandelen |
30. In gedroogde ham gewikkelde zeeduivel met gestoofde venkel en venkelsaus
|
29. Gegrilleerde witvis met mango, lenteui , kappertjes en gember/sojasaus
|
28. Risotto met garnalen en zeekraal
|
60. Heilbotfilet met kreeftensaus en met geitenkaas en basilicum gevulde ravioli |
31. Goudbaars– of dorade filet met Marokkaanse kruiden
|
32. Ragout van zwaardvis met handgedraaide pasta ( strozzapretti) |
61. Escabeche van kabeljauw en licht gefrituurde makreel op een crème van aubergine |
58. Carpaccio van Gandaham en gerookte forel op een eilandje van kaascrème |
5. Gegrilde tonijn op gebakken spinazie met pijnboompitjes
|
7. Visplateau met tartaar van groenten
|
9. Zalm langzaam in de oven gegaard op een groentenpallet *)
|
12. Krokant vispakketje met gegrilde tonijn en gamba
|
10. Gegrilde tonijn,zwaardvis, rode mul en gamba’s,gebakken spinazie en geroosterde pijnboompitten met een Noilly prat saus 16 * |
8. Gerookte zwaardvis met pittige mosselen
|
4. Linguini met een gemengd zeebanket
|
6. Venkelcrèmesoepje met gerookte zwaardvis
|
11. Selderijsoepje met gerookte paling * |
3. Spies van gegrilde gamba's, courgette en prosciutto
|
39. Pikante garnalen op oriëntaalse wijze *
|
42. Koolrabisoepje met langoustines en grove mosterd |
59. Gegrilde asperges, tomaat, bieslook, gerookte heilbot en blanke botersaus |
62. Minestrone met gegrilde langoustines |
63. Licht gebonden vissoep met gegrilde garnaal, ansjovis, tomaat en peterselie |
64. Zeebaars in aardappelfilo gewikkeld met een tagliatelle van groenten en een amandel/limoensaus.
|
65. Zeebaars in zoutkorst met saus van citrusvrucht |
66. In rozemarijn gebakken wilde gamba's met witte bonen. tomaat en pancetta |
67. Savelberg’s kreeftsalade met eendenleverkrullen, artisjok Pata Negra-ham en truffelvinaigrette |
35. Gegrilde tarbot met gesauteerde spinazie en tomatensaus |
40. Mosselen gebakken en gegratineerd |
52. Brick-deeg-buideltje met heilbot, geitenkaas en komkommer in een dillesaus met garnalen. |
53. Courgettesoep met gegrilde kabeljauw en amandelschaafsel |
54. Doradefilet met savooiekool en gebakken appel met cider-botersaus |
68. Gegrilleerde zeebaarsfilet met zilveruitjes , eekhoorntjesbrood en een jus van hazelnootjes
|
69. Aziatische bouillon met pittige, gegrilde garnalen, lenteui en courgette |
70. Lasagna van gesmoorde zeeforel, vers gerookte heilbot, gemarineerde venkel en een limoensabayon |
71. Bleekselderijsoepje met gemarineerde tonijn en stukjes appel |
72. Licht gebonden vissoep met gegrilde rode mul of poon, garnalen , tomaat en venkel |
73. Rode mul met zeekraalrisotto, kappertjes en tomaat |
75. Buideltje met rivierkreeftjes, geitenkaas, komkommer in een kreeft/anijssaus. |
74 Bouillon van kreeft |
76. Pakketje van verse zeebaars, sinaasappel, bosui, verse peultjes, zwarte olijfjes, tomaat en knoflook |
77. Soepje van langoustines, zeewolf en rode mul |
78. Italiaanse kreeftsalade met een crème van haricots verts, peultjes en canellinibonen. Garnituur van mango en schorseneren. |
79. Gebakken of gegrilde tonijn in een crème van Mozzarella di Bufala met in Marokkaanse gekonfijte citroenschijfjes |
80. Gerookte zonnevis met citrusvruchten, asperges, tomaat en gember-limoensaus |