RECEPTENREGISTER : TUSSENGERECHT/ VEGA

Tekstvak: Primi piatti-Vega

2-9-2016

16. Cocktail van komkommer, meloen, appel en spinazie

19.Sorbet van spinazie, watermeloen, komkommer en passievrucht.

 

 

 

 

1. Groentebouillon

2. Courgettesoep  met pecorinokaas *

3. Gnocchi met bietjes

4.Asperges met spiegeleitje, Parmezaanse kaas

5. Verse peterseliesoep met kwarteleitje

6. Broccolisoep met ricottaballetjes

7. Pompoen-appelsoep met

eekhoorntjesbrood

8.Salade van gegrilde asperges

en Parmezaanse kaas

ricotta.jpg

9.Gebakken ricotta met caponata

10.Bleekselderijsalade met parmezaanse kaas

11. Aardpeersoepje met truffelroom

12. Brick-deeg-buideltje met geitenkaas, honing- /mosterdcrème en perzik

13. Pompoen/appelsoep

 

 

14. Sorbet van verse doperwten met parmezaanse kaas en aceto balsamico

15. Paprikasoep in 3 zonnige kleuren

  Home

17. Cappuccino van groene asperges

18. Spruitjescappucino met prei en uitgebakken spek

20.Terrine van aubergines, paprika, groene asperges, ei, mascarpone en gebraden lamsham en gekonfijte, gekruide peer

21. Terrine van tomaten,aubergine en basilicum

22. Italiaanse terrine van courgette, artisjokbodem, munt, limoen  en basilicum

 

23. Rode ui gestoofd in cellofaan, haricot verts en Parmezaan.