RECEPTENREGISTER : PASTAGERECHTEN

Tekstvak: Pastaschotel

  Home

1. Eidooier in ravioli met spinazie en truffeltapenade

2. Eigen gemaakte tortelini met

pompoen en salie

5-5-2017

14. Verse pasta  met Siciliaanse zoetzure groenteschotel

16. Kleine groene alpenhoedjes met gekruid vlees en Parmezaanse kaas

18. Romige pasta met gerookte ganzenborstfilet

15. Verse pasta met artisjokken, gamba’s en pancetta

17. Ravioli met kippenlever in een fluweelzachte soep  van courgette en knoflook.

19. Pasta met vongole

20. Canneloni met ham/ricottavulling, champignons en bechamelsaus

22. Ravioli a la Genua: met kalfsgehakt, kalfslever en groene kool.

21. Met 3 soorten vlees gevulde agnolotti uit Piemonte

24. Dunne pastalinten met gedroogd eekhoorntjesbrood en kippenleversaus

23. Ravioli met fazant en rozemarijn

25. Tortelini di melanzane a taleggio, burro fuso e pinoli

26. Pasta Jubileum Taart

27. Ravioli met bospaddenstoelen en truffel/portsaus

28. Ravioli van gerookte gamba’s en hazelnootpesto met een sabayon van limoncello en kwarteleitjes

29. Handgedraaide pasta met gerookte paling en Oude Reypenaer

5. Tagliatelle met gerookte zalm , vissaus, broccoli, tomaat en citroen

3. Pittige fijne lintpasta met peterselie en knoflook *

4. Lasagna met gemengde groenten en pancetta *

6. Pastarolletjes met pittige gegrilde gamba’s

 

 

8. Verse pasta met lentekruiden

12. Spaghetti met amandelen, basilicum en kaas

10. Tagliatelle met paddenstoelen en truffelsaus *

7. Lintpasta met schelp- en schaaldieren

9. Pasta van kappertjes, tomaten, olijven en ansjovis

11. Spaghetti met een kippenragout  en levertjes

 

 

13. Ravioli gevuld met gamba’s en korianderpesto *

 

 

  Index

31. Frascarelli met gerookte paling en Parmezaanse kaas

32. Met de Chitarra hand gesneden spaghetti, een crème van eigeel, kappertjes  en krokante broodkruimels