RECEPTENREGISTER : DOLCI / IJS / ROOM

KOOKATELIER

OTTO E MEZZO

WASSENAAR

©

KOOKATELIER

OTTO E MEZZO

WASSENAAR

©

KOOKATELIER

OTTO E MEZZO

WASSENAAR

©

KOOKATELIER

OTTO E MEZZO

WASSENAAR

©

KOOKATELIER

OTTO E MEZZO

WASSENAAR

©

Tekstvak: Dolci - ijs  room
Tekstvak: Secondi piatti- Vis

  Home

01. Vers vanille-roomijs *

2. Vers roomijs met notenkrokant en kletskrullen *

5-5-2017

14. Sabayon-ijs op basis van Aperol met een coulis van passievrucht.

16. Pannenkoeknestjes met ijs en aalbessen en fudge/karamelsaus

18. Lemoncello/sereh roomijs met aardbeien

15. Appelsorbetijs met heksenlikeur en basilicum

17. Mango roomijs met passievrucht in papayavrucht

20. Espresso-roomijs met citrusvruchten en espressokaramel

22. Amandelijs met karamel/dropsaus en oubliewafeltje

19. Limoncello-sabayon met pistache– of amandelkrullen

24. Gekruide aardbeien met een mousse van yoghurt en mascarpone en een sorbet van gekruide frambozen

26. Hazelnootschuimpjes met perziksorbetijs en karameldecoratie

21. Soepje van aardbeien met sorbet ijs van basilicum en wilde perziken

23. Sorbetijs op basis van Siciliaanse cactusvijgen met schilfers pecorino/truffelkaas, tuinbonen, olijfolie en honing

25. Hazelnootvariaties

28.Aardbeien/gemberijs met kokos en limoensabayon

29. Gekaramelliseerd roomijsgebakje met Kiwi , Carambola en Mint

32. Roomijsgebakje met praliné en caramelsaus

27. Kaneel/sabayonijs met bosvruchten in Beaujolais/cassissaus en meringuesnippers

30. Pannacotta met witte chocolade en kokos plus gepocheerde vruchten in Moscatowijn

33. Semifreddo uit Siena met bramen -en chocoladesaus

31. Bombe van witte chocolade met mousse van Frangelico

35. Semifreddo van amarenen en gekarameliseerde macadamianoten

36. Nougat parfait met sorbet van passievruchten en sinaasappel/passievrucht salade

37. Parfait van Marakesh met amandelsaus

38. Ravioli met amandelspijs, ananas en  een pittige speculaasparfait

5. Limoncello-sorbetijs met kaneelbrood *

3. Tuttifrutti-ijs in een Florentine-mandje

4. Panna Cotta met gemarineerde aardbeien

6. Amarenen-roomijs met een zacht krokant koekje *

 

 

8. Bosvruchten/honing-roomijs met kanten flensjes

9. Vers kaneel-roomijs met tuilles en chocoladekrullen

13. Asperge-ijs met gegrilde amandelen

& tomatenconfiture

KOOKATELIER

OTTO E MEZZO

WASSENAAR

©

KOOKATELIER

OTTO E MEZZO

WASSENAAR

©

 

 

7. Spoom van verveine-sorbet met Pro Secco

10. Sabayon-ijs op basis van Moscato d’Asti *

12. Yoghurtsorbetijs met tuille en bosvruchtencoulis

11. Spoom van pompoen-sorbet met Pro Secco

34. Roomijsgebakje met pijnboompitten

39. Boerenjongens parfait met peer en pepernoten

40. Tompouce van notenbrood, geitenkaas en kweeperengelei, sorbetijs van amarenkersen  en port

44. Kaki-sorbetijs met verse vruchten

42. Semifreddo Muscato met geleispiegel van passievruchten

41.Citroenijstaartje, met framboosjes en frambozen-yoghurtijs

43. Terrine van bosvruchten met munt-yoghurtsorbet *

45. Roomijs van tarte tatin met yoghurtcrème, amandelkrokant en vanilleolie

47.Semifreddo met speculaas en frangelico en bosvruchten

46. Chocoladetaartje met frambozen en yoghurt-frambozenijs

48. Gemarineerde aardbeien naast een meringue van Italiaans pistache-schuim met gekruid sorbetijs van frambozen en paprika

49. Semifreddo van nougat, amarenen met passievruchtgelei, frambozengelei appelmintgelei en chocoladefiguur