RECEPTENREGISTER : DOLCI / CRÈMES |
KOOKATELIER OTTO E MEZZO WASSENAAR © |
KOOKATELIER OTTO E MEZZO WASSENAAR © |
KOOKATELIER OTTO E MEZZO WASSENAAR © |
KOOKATELIER OTTO E MEZZO WASSENAAR © |
KOOKATELIER OTTO E MEZZO WASSENAAR © |
KOOKATELIER OTTO E MEZZO WASSENAAR © |
1. Bavarois van ananas * |
2.Bavarois van zomervruchten met bramengelei en chocolade |
23-9-2016 |
14. Bitterkoekjestaartje |
16. Dadel-kokos-mango-taartje |
18. Pannacotta met kokos, witte chocolade en gepocheerde vruchten in Moscatowijn |
13. Tiramisu met limoncello, chocolade linguini en een vanille-amaretto saus |
15. Amandelsoufflé |
17. Terrine van Gorgonzola met walnoten |
20. Soufflé van cantucci met Vin Santo-roomijs |
22. Warme soufflé van boerenkwark en bosvruchten |
19. Citroensoufflé *) |
24. Tiramisu met banaan en dropijs |
26. Charlotte van bramenbavarois met meringe en advokaatsaus |
21. Cacaomousse met heerlijkheid van koffieschuim |
23. Soufflé van boerenkwark en sinaasappel, vanille roomijs en sinaasappelcompote |
5.Citroenwafels met lavendelroom en frambozen |
3. Frambozenbavarois op biscuitdeeg |
4. Citroenbavarois op biscuitdeeg * |
6. Gekaramelliseerde vanillecrème: Crema Catalana
|
8. Crème caramel met appel |
12. Gekaramelliseerde Panne Cotte |
10. Koffiesabayon met amandelkoekjes |
9. Bitterkoekjescrème met karamelsaus
|
11. Cannoli: Siciliaans nagerecht met vulling van ricotta, pistache en kandij |
KOOKATELIER OTTO E MEZZO WASSENAAR © |
KOOKATELIER OTTO E MEZZO WASSENAAR © |
|
7. Gestoomde rumcake met amandelen, peren en roomijs * |
25. Mascarpone con rabarbaro crema |