RECEPTENREGISTER : VOORGERECHT/ VLEES

Tekstvak: antipasti -vlees

1.Salade van zelf gerookte eendenborst

met peer en sherry *

 

2.Crostini met paté van kippenlever en verse kruiden *

 

 

2-8-2016

12. Rolletjes van aubergine, mortadella,tomaat en pecorino

 

 

14. Eendenborst met peren salade

16.Crostini met ossentong en groene saus

 

 

13. Crostini met gerookte fazantenborst en

peterselie-sinaasappelpesto

 

15. Salade met  hertencarpaccio

en truffelvinaigrette

 

 

18. Lamsworstjes met gremolata en mostarda di mango

 

 

17.Salade van gegrilde fazantfilet, spek, appel en eendenlever

20. Krokante risottoballetjes mett mozzarella, basilicum, gandaham en broodkruim

 

 

19. Reepeper met zuurkoolsigaartjes en vijg/hamrolletjes

 

21. Crostini met een rillette van parelhoender en gember/marsalasaus

 

 

23. Salade van koude rosbief, pastrami, salami, gegrilde asperge en een geb. kwarteleitje

 

 

24.Gevulde kwartel in de oven

 

 

25. Pastagerecht met konijn als “pastei”

 

26. Crostini met kalfsvlees, tonijnmayonaise en gedroogde ham

29. Pakketje van aardappel, pancetta en taleggio-kaas

30. Half warm groente & champignontaartje

32. Foccacia met ananas, gerookte kip en mozzarella

31. Crostini met aubergine en caciavallo-kaas

33. Kalkoenrolletjes met banaan koffiegelei en saus van vin santo

36. Paddenstoelen gevuld met spinazie en pancetta

37. Gerookte eendenborst met mandarijn en een salsa van vijgen, krenten en groene asperges

38. Tompouce van salami, sinaasappel en Parmezaanse kaas

3.Taartje van mango en gerookte kalkoenborst

 

 

4.Salade met kalfsvlees in tonijnsaus

 

 

6. Salade van gegrild rundvlees, rucola , bleekselderij, Parmezaanse kaas

en truffelolie. *

 

8. Kwartels met druiven, artisjokken &

muskaatvinaigrette

 

10. Salade met cantharellen, bloedworst en appel

 

 

5. Lichtgerookte kwartelpootjes, gegrilde aubergine, courgette, paprika, basilicumsaus *

 

7. Runderspies met pijnboompitten en kruiden *

 

9. Dunne plakjes gedroogd rundvlees met een dressing van geitenkaas

 

 

 

11. Taartje met gerookte kwartelpootjes, courgette, paprika, kippenlevertjes en Marsala/Cassis-saus

 

24

39. Mediterraan gekruide eendenborst met venkel en

mostarda van vijgen en

sinaasappel

40. Parmezaan-mandje met verse worstwaren en

sinaasappel

43. Gelaagd taartje van Italiaanse worstwaren met een Taleggio kaascrème ingedikte appelsiroop en knolselderij-frietjes

 

 

22. Kwartelpootjes met paddenstoelen en een saus op basis van Vin Santo

 

27. Rolletje van gebakken mortadella met een pesto van pistache, knoflook en pecorinokaas

 

28. Salade van kalfsmuis en tonijnmayonaise

34. Gesneden kalfsstaartstuk, tonijn, zeekraal, peterselie en zwarte olijven

35. Salade van verse Italiaanse worstwaren en zelf in te maken groeten

41. Taartje van aubergine, Parmezaanse kaas en mortadella

42. Reebiefstukje met zuurkoolsigaartje en vijg & hamrolletje

44. Canneloni met ham- /

ricottavulling, courgette en bechamelsaus

  Home

45.Lasagne van koud gerookte hertenrugfilet met appelchutney

naar Avenarius

46. Pralina van gerookte ganzenborst met een rillette van eendenbout ,granaatappel en een cappuccino van groene asperges

47.Lasagne van gerookte eendenborst met pittige appelchutney

 

48. Salade van lauwwarm gegrilde pastrami, kippenlevertjes,

uien &pompoenchutney

en selderij-mayonaise

49. Carpaccio van kalkoenborst met sorbet van verse tuinboontjes, Parmezaanse kaas  en Vin Santo-siroop

50. Salade met rotolini van mortadella/pecorino/pistache, pekelvlees/hazelnoten/tallegio.

Komijn-rodeuien-compôte vruchtjes.

51.Lasagna van gerookte ganzenborst met pecorino-wafel, gegrilde witlof, gepofte rode biet, peer en avocadocrème

52. Soepje van waterkers en een lamshamrolletje met hazelnootpesto en Taleggiokaas

 

53. Kleine Javaanse risoles met lamsragout

54. Javaanse pangsit met saus