RECEPTENREGISTER : ANTIPASTI / VOORGERECHTEN

Tekstvak: Antipasti-Vis
Tekstvak: Antipasti-Vis
Tekstvak: Antipasti-Vis
Tekstvak: Antipasti-Vis
Tekstvak: Antipasti-Vis
Tekstvak: Antipasti-Vis
Tekstvak: Antipasti-Vis

KOOKATELIER

OTTO E MEZZO

WASSENAAR

©

  Index

1.Taartje van tomaat, lenteui ,komkommer met gerookte forel en paling

 

2.Salade van gegrilde gamba’s en tonijn *

6-4-2017

14.In de oven bereide langoustines, pesto , kreeftenjus en cappuccino van gerookte knoflook. 

 

16.Verse en gegrilde oesters met knoflook, amandelen en kruiden

 

18.Kreeft eendenlever salade met artisjok en truffel

(Henk Savelberg)

 

15.Gegrilleerde makreel gevuld met Parmezaanse kaas, basilicum en knoflook,vinaigrette citroen

(Joop Zwiep)

17.Gegrilde  zwaardvis en garnalen met een salsa van venkel, rozijnen, ansjovis en parmezaan.

19.Gegrilleerde makreel gevuld met kruidenkorst

20.Pasta met vongole (schelpen)

 

22.Carpaccio van Gandaham en gerookte paling op een eilandje van kaascrème

21.Krokant gebakken verse sardines op een slabedje met een mango/gemberchutney.

 

24.Bonbons  van gerookte zalm en avocado met gegrilde garnaal en op een spiegel van gazpacho.

 

 

26.Goudbaarsfilet met Marokkaanse kruiden

 

23.Gegrilde tonijn met spinazie en mango

25.Zalmrolletjes met een mousse van o.a. zeebaars

 

27.Pittige gamba´s aan de spie

 

28.Rode mul met groentenreepjes en citroenkruidensaus

31.Rouleau van tonijn met eendenlever en gebakken asperges

32.Salade van coquilles met kreeftensabayon en zalmkuit

29.Gebakken jaccobsschelpen op witlof met saus van rode biet

 

30.Gamba’s op een bedje van limoncello sabayon en kwartelei

 

33.Gegrilde garnalen in mosterd/sinaasappelsaus

34.Crostini met , gebakken garnaal ,pancetta en ratatouille

35.Tartaar van verse witvis,gepocheerde paprika en kwartelei-dooier

36.Gegrilde gevulde pijlinktvis 

37.Wonton met gamba’s

38.Oesters vers met limoen - Gegrilde oesters met Parmezaanse kaas -  Oesters in tempurabeslag met sesam

39.Canneloni van komkommer met hollandse garnalen en veldsla & Salsa van komkommer, mango, zeekraal en vanille

(Angelique Schmeinck)  

40.Salade van zelf gerookte forel, bietjes, peer en amandelen op een spiegel van sharonfruit

41.Gestoomde makreel met  pittige Salsa Montova, zoetzure uiencompôte en foccacia.

 

42.Pikante garnaal op een spiegel van krokante pompoencrème

 

 

5.Crostini met gerookte forel, en een pesto van gebruneerde amandelen en citroen.

 

43.Siciliaans tonijngerecht

 

44.Tompouce van ‘pappa-di-pomodori’ met gegrilde verse sardines, citroen-filodeeg en pomodori-sorbetijs

 

3.Tartaar van verse tonijn met ravioli gevuld met pesto van koreander en tomatendragonsaus

(Joop Zwiep)

4.Frisse tartaar van tonijn

met een zacht pikant smaakje

 

6.Taartje van sardines met tomaat en artisjok

8.Trilogie van gemarineerde tonijn, haringsalade en gegrilde garnalen

12.Taartje van garnalen, tonijn, avocado en tomaat

10.Verse makreel met pancetta omwikkeld en venkelsalade

7.Zwaardvisrolletjes uit Sicilia

9.Crostini met gerookte forel,

gebruneerde amandelen en gedroogde tomaat

 

11.Verse zalm kort gegrild met courgette en notenvinaigrette

13.Spies van gegrilde gamba's,

courgette en prosciutto *

KOOKATELIER

OTTO E MEZZO

WASSENAAR

©

KOOKATELIER

OTTO E MEZZO

WASSENAAR

©

45. Salade van rode mul met cantharellen en paprika-bospeencrème

 

 

46.Tonijntaartje, ganzenrillette, gepocheerd kwarteleitje,een spiegel van verse aardbeien en schuim van citroen met verse gember 

47. Sardienrolletjes met pecorino en kappertjes

 

 

48. Carpaccio van lichtgerookte zeeduivel met sinaasappel, meloen, munt . Vianigrette van Sambuca.

 

49.Lichtgerookte rode mul met tomaat, lamsoren, limoncello/serehsaus

 

50. Lasagna van rookzalm, mostarda van perzik en Gruyère-béchamelsaus

 

 

51. Koud gegaarde makreel

met vongolé, gedroogde tomaat, olijfjes , citroen en grapefruit.

 

 

52. Lauwwarme salade van zalm en bieslooksaus

 

 

 

53. Garnalen/zalmkroketjes met taugé en een sausje van rivierkreeftjes

 

 

54. Brick-deeg-buideltje  met heilbot, geitenkaas en komkommer in een dillesaus met garnalen.

 

55.Heilbotfilet met kreeftensaus en met geitenkaas en basilicum gevulde ravioli

 

 

56. Op de huid gebakken wilde zalm met cranberry/tijm rub

 

 

57. Salade van dun gesneden

tonijn, kalfsstaartstuk ,  zeekraal, peterselie, knoflook en olijven

 

58. St. Jakobsschelpen in een crème van knolselderij met truffelolie

 

59. Gefrituurde visjes

 

 

60. Gerookte zalm met geitenkaas in foccacia-brood

61. In vijf kruiden gemarineerde wilde zalm met zoetzure garnituur en een mini-loempia gevuld met krab en mango

62. Herfstsalade met cantharellen en gegrilde vis

63. Paté van gerookte paling in een saus van knolselderie

 

64. Gegrilde tarbotfilet met een pasta van kappertjes, tomaten, olijven en ansjovis

  Home

65. Met pistache, pecorino en pijnboompitten gepaneerde lauwwarme tonijn. Vongolé en Oosterse zoetzure garnituur.

66. Compositie van gerookte, gestoomde en gegrilde makreel met Pappa-di-pomodori , gemengde salade en bietjes

67. Tartaar van tonijn met gekaramelliseerde rode uien

68. Terrine van Gandaham, ambachtelijk gerookte en gestoomde makreel, gorgonzola, komkommer en een pittige tomatencocktail

69. Gebakken en gegrilde coquilles met watermeloen, walnoot , appel en een puree van knolselderie

70. Tonijn pizette met witte kool, munt en dille-vinaigrette

71. Lasagna van in sambuca gemarineerde zalm met een warme dressing van rivierkreeft met salade van koolraap en prei.

72. Salade van gemarineerde zalm, frisse mousse van gerookte makreel en Parmezaanse kaas, kwartel ei, asperges en meloen.

73. Javaanse loempia met garnaaltjes

74. Gegrilde sardines

met panzanella

75. In polenta krokant gebakken langoustine op een torentje van peer en salie in een crème van Tallegio